fbpx

Fra spæd til toddler. Fra nybegynder til bærenørd.

Vi hjælpe dig med at lære at mestre kunsten at bruge vikler, slynger og andre bæreredskaber, så du og dit barn kan føle jer trygge, tætte og frie sammen. 

BæreUniverset

Professionel hjælp og sparing.

SlyngeSkolen ONLINE

Kære mor 

 • Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge slynge, vikle eller bæresele? For ikke at tale om, hvilken model? Og har du for alt i verden ikke lige lyst til at lave endnu et dyrt fejlkøb?
 • Er du bekymret for, om dit barn nu også sidder “helt korrekt” i bæreredskabet? Og hvordan er det nu: skal dit barn kigge indad eller udad?
 • Eller har du måske bare har brug for mere inspiration til flere forskellige måder at bære dit spædbarn, baby eller din store toddler på

 

Så giv os lige 2 minutter af din tid. 

 

Vi er her nemlig for lige præcis dig. Og du får adgang til ikke bare én, men hele to bærekonsulenter. Vi er Linda og Line. Mødre og uddannede bærekonsulenter med mange års erfaring på området. Faktisk mødte vi hinanden på en bærekonsulentuddannelse i 2013 og besluttede os for, at vi ville hjælpe mødre med at bære deres børn tæt på hjertet. Vi vil derfor gerne invitere dig med ind i BæreUniverset. 

Ikke flere YouTube-videoer, svedige kampe med lange stykker stoffer og et barn, der ikke ser fidusen i forsøg nummer 117 tirsdag formiddag.

Vi har gjort det let for dig. Sorteret det unødvendige fra, så du kan komme i gang med det samme. For vi har selv stået der. Frustrerede og opgivende. Det vil vi gerne spare dig for. Så du kan bruge din tid på det, der er vigtigt for dig. Du får derfor adgang vores undervisning, vejledning og personlige sparring og hjælp her i BæreUniverset. Serveret på en helt unik og genial måde, så du slipper for at se flere YouTube-videoer og læse flere tutorials om slynger og vikler. For ikke at tale om alle de gode råd, forums og modsatrettede råd, du lige nu sidder og ikke kan finde hoved og hale i. 

 

Vi vikler dig ud ...so to speak.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få dig godt i gang med at bære dit barn helt tæt på hjertet, så du og dit barn sammen får mere nærhed og mere overskud.

Vi skal være helt ærlige her; vi bruger meget af vores tid på at uddanne bærekonsulenter og udbyde fysiske workshops, men intet slår følelsen af at hjælpe mødre som dig godt i gang med bæreredskaber her i BæreUniverset. 

 

Og du kan være med her, uanset om du er helt nybegynder (måske endda stadig gravid og gerne vil forberede dig godt), eller hvis du allerede bruger bæreredskaber og har brug for hjælp og vejledning til en ny type binding, bæring på ryg eller måske et nyt type bæreredskab. Vi har vejledninger og undervisning klar til dig. 

 

BæreUniverset er et sted, hvor du meget let kan logge ind og få adgang til tre moduler fyldt med lette vejledninger og undervisning, så du kan komme i gang meget hurtigt. Trin for trin.

I vores Facebook-fællesskab har du mulighed for at øve dig - fordi vi ved, at det er en vigtig ingrediens i det at få succes med at bære dit barn. Vi hjælper dig, støtter sig og ikke mindst hepper på dig!

Forsknings- og erfaringsbaseret viden og undervisning. Fordi det er vores alle sammens børn.

Vi var selv ved at drukne i YouTube-videoer, forums og tutorials, da vi skulle lære at bære vores børn med bæreredskaber første gang.  Og vi fandt ret hurtigt ud af, at de gode råd ikke bare stod i kø, men også modsagde hinanden. Det var svært at finde hoved og hale i det hele. Derfor tog vi alle en beslutning. Uafhængigt af hinanden. Vi uddannede os til bærekonsulenter. For at lære det på den rigtige måde. Fra bunden. Det var sådan vi mødtes. I dag driver vi blandt andet BæreUniverset her for at hjælpe dig med at komme godt og uproblematisk i gang med at bære dit barn helt tæt på hjertet. For der er så mange fordele. 

 

Du får derfor ikke bare adgang til vejledning i bæreredskaber, og hvordan du binder og bruger dem rigtigt. Du får også adgang til forsknings- og erfaringsbaseret viden om babybæring. Vi kommer hele vejen rundt i forhold til sikkerhed, de forskellige bæreredskaber og dit barns stilling, når du bærer ham eller hende i forhold til alder, udvikling og motorik. Vi klæder dig med andre ord rigtigt godt på, så du føler dig rustet til at bære dit barn i det bæreredskab, der er det rigtige for jer (det hjælper vi dig også med at vælge). 

Kom med ind og se medlemsområdet i BæreUniverset

Her er plads til alle. Nybegyndere, nørder og entusiaster og alt det indimellem.

Det her er et univers for alle, der ønsker at bære sit barn tæt på hjertet i bæreredskaber. For nogle er det en livsstil. Andre en principsag om at være tæt på sit barn. Og for nogle tredje er det en praktisk foranstaltning, der giver dem frie hænder og et roligt barn. Om du er her af den ene eller anden grund, så er der plads til dig.

At bære dit barn tæt på hjertet gør godt. Ægte godt.

Der er så mange grunde til, at du vælger at ville bære dit barn tæt på hjertet i et bæreredskab. Vi vil bare gerne bakke dig op og vise dig, hvordan du hurtigt kommer i gang, og hvordan du hurtigt vælger den rette løsning for dig.  

 

Måske du kan nikke genkendende til bare et af disse punkter?

 • Du er gravid eller har netop født, og du ved, at hud-mod-hud-kontakt er vigtig, men har ikke mulighed for at ligge i sengen med din baby hele døgnet. 
 • Du er i tvivl om, hvor du skal starte for at komme godt i gang med at bære dit barn. 
 • Du kom måske ikke i gang med at bære lige efter fødslen, og nu ved du ikke helt, hvor du skal starte. 
 • Du har et barn, der vil se mere af verden end din brystkasse. 
 • Du er ved at blive vanvittig over, at dit barn konstant vil op til dig, når du har brug for at at have hænderne fri til andre ting. 
 • Du er frustreret over de mange muligheder, der er at finde på nettet og er måske også bange for at gøre noget forkert, når du skal bære dit barn.
 • Du ville ønske, at du var tryg ved det valg, du tager om at bære dit barn, og nogle gange kæmper du med at forsvare, at du og dit barn har brug for at være tæt på hinanden.
 • Og så ærgrer du dig over, at du ikke har timer nok i døgnet til at sætte dig ind i alle de forskellige bæremuligheder. For der er mange, og hvilken en skal du vælge?

 

Så er det på tide, at du lærer BæreUniverset at kende. 

BæreUniverset er top professionelt og gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er overskueligt bygget op og jeg synes det er fedt, at der er variation imellem video, lydfil og pdf.

Jeg synes teknikkerne er enkelt og pædagogisk formidlet. Faktisk så godt, at jeg egentlig kunne sætte min 4 mdr gamle dreng op i mei tei'en dagen efter jeg så videoerne. Formidling gør, at det er nemt at huske de forskellige trin.

Da min søn var helt lille, ville han om dagen kun sove på min arm i sin babydyne. Det var vildt hyggeligt, men ikke særlig praktisk. Med slynge kan jeg give ham det nærvær og den kontakt, han har brug for, uden at føle mig bundet på arme og ben.

Mor til 1

Deltager i BæreUniverset

Forestil dig et øjeblik, at du ikke er et sekund i tvivl om bindinger, stillinger og type af bæreredskab...

Forestil dig et øjeblik, at: 

 • du ved præcist, hvilken type bæreredskab, du skal vælge i forhold til de behov, du og dit barn har (og mulighed for at justere og udskifte efterhånden, som I får nye behov). 
 • du stille og roligt kan putte dit barn i den vikle, slynge eller andet bæreredskab uden at skulle kæmpe en hektisk kamp med stoffer, lukninger og knuder på afveje. 
 • du har præcis lige så meget viden, du har brug for, så du selv kan vurdere, hvilken løsning, der er den rigtige for dig og dit barn. Og ikke mindst lige så meget viden, så du altid ved, hvad du skal svare, når du møder skeptiske mennesker, der tester dit ståsted som mor. Vi har dig. Og vi støtter dig.
Strækvikle

BæreUniverset er skabt til dig og dit barn.

Om du er gravid, nybagt mor eller har en toddler.

Du får adgang til al vores viden om babybæring i BæreUniverset.  I det øjeblik du tilmelder dig, får du adgang til 

 • Modul 1: Det rette bæreredskab for dig. 
 • Modul 2: Godt i Gang. Om alt det, du brug for at vide for at få succes med babybæring og føle dig tryg. 
 • Modul 3: På med bæreredskabet (indeholder instruktionsvideoer*, hvor du bliver guidet trin for trin og flere kommer til).
 • Adgang til dine personlige bærekonsulenter (os!) via vores lukkede Facebookgruppe (kun for medlemmer).
 • Viden om babybæring, der er baseret på FORSKNING (vi afliver med andre ord myter, fordomme og ammestuesnak).
 • Trin for trin undervisning, vi har sammensat ud fra gennemarbejdet praksiserfaring, som vi ved, at du vil få succes med. Også selvom du ikke har fået din søvnbeholder fyldt op. 
 • Vi guider dig til sikker bæring, hvor der er fokus på dit barns ergonomi og din komfort.

3 moduler: Trin for trin i dit eget tempo (slut med at sortere i YouTube-videoer, forums, gode råd i Facebookgrupper og hos Moster Karen).

Vi ved det godt. Du er mor. Det er hårdt arbejde. Og du orker ikke at skulle tage stilling til mere. For ikke at tale om at skelne skidt fra kanel på Google og Youtube. Det behøver du heller ikke. For vi har sorteret, researchet og uddannet os på området for din skyld. Og derfor kan vi servere lige præcis den viden og undervisning, du har brug for i den rækkefølge, du har brug for det.  Der er 3 moduler.

Modul 1: Det Rette bæreredskab

 • Hvilke krav et bæreredskab altid skal kunne leve op til.
 • Hvad forskellen på et godt og dårligt bæreredskab er.
 • Hvilke bæreredskaber , der passer dine behov.
 • I hvilke situationer forskellige bæreredskaber er gode.

Modul 2: Godt I Gang

 • Hvorfor vuggestilling (næsten altid) er “no go”.
 • Hvad forskningen siger om bæreredskab (ret godt, hvis du har brug for nogle gode argumenter over for andre).
 • Hvordan du og baby får en god start med babybæring.
 • Hvad du kan gøre, hvis din baby i første omgang er skeptisk over for dit nye tiltag med et bæreredskab.
 • Hvad du gør, når din baby gerne vil se mere af verden (løsningen er ikke at vende dit barn udad).

Modul 3: På Med Bæreredskabet

 • Bæreredskabers anatomi
 • Sådan strammer og juster du
 • Strækvikle
 • Ringslynge
 • Meh dai ryg og meh dai mave mod mave
 • To varianter af mave mod mave i fastvikle
 • Rygbæring i fastvikle
 • Kort fastvikle på hoften
 • Lang fastvikle på hoften
 • Tvillingebæring
 • Bellywrapping
 • Amning i bæreredskabet

+ Adgang til personlig sparring og feedback i Danmarks hyggeligste og stærkeste bærefællesskab 

Udover de tre moduler og den undervisning, du får adgang til, vil vi også gerne give dig noget, vi tror meget stærkt på: Fællesskab. At få et barn er et stort ansvar. Og nogle gange kan du føle dig lidt alene om have idealer og principper som for eksempel at ville bære dit barn i en slynge eller vikle. Derfor er det rart at lære andre at kende. Andre, der også for nyligt har skulle lære det selv. Derfor har vi lavet et forum kun for medlemmerne af BæreUniverset. Her svarer vi på spørgsmål og sørger for, at I alle har det godt. Det er vitterligt Danmarks hyggeligste og stærkeste bærefællesskab. Du vil elske den. Det gør vi. 

Få adgang til undervisningen online + fællesskabet med personlig sparring om mindre end 2 minutter

SlyngeSkolen ONLINE

Medlemskab måned for måned

Kom i gang med det samme.

For dig, hvor bæreredskaber skal være en fast del af hverdagen.

147,- 

Og hey, det er ikke alt.

Bonus: En håndsrækning fra eksperterne til dig og dit barn

Vi ved det. Du er ivrig efter viden, der kan støtte op om dit behov for at være mor på præcis den måde, dit hjerte fortæller dig, at du skal gøre det. Sådan har vi det også selv. Og derfor vil vi gerne give dig adgang til en række bonusser fra nogle fantastiske eksperter og kloge mennesker - mennesker, vi har dyb respekt for og tillid til i vores fag. 

 

Derfor får du adgang til følgende bonusser med det samme, du melder dig ind i BæreUniverset: 

 

Bonus 1: Anatomi og udvikling hos mor og barn (interview med Henrik Norholt)

Interview med forsker Henrik Norholt. Henrik Norholt er medlem af The World Association of Infant Mental Health. Han har studeret effekterne af babybæring på barnets fysiologiske, neurologiske og motoriske udvikling siden 2001

 

Bonus 2: 10 Tips Til Bedre Søvn (guide af sundhedsplejersken Anette Opstrup)

Søvnguide fra naturlig sundhedsplejerske Anette Opstrup fra Æblebørn, så du og baby kan få mere søvn.

 

Bonus 3: Få grøn husholdning (guide af forfatter Rose Maimonide)

Den Lille Grønne til Hus og Hjem– en komplet og konkret guide til, hvordan du får grøn husholdning lavet af bestseller-forfatter Rebecca Persson. Normalpris: 129 kroner.

 

Bonus 4: Få det bedste frem i dit barn (guide af forældrerådgiver Louise Klinge Nielsen)

5-trins-guiden: Sådan får du det bedste frem i dit barn af Louise Klinge Nielsen, der er forældrerådgiver og foredragsholder og knivskarp til at få det bedste frem i forældre.

 

Bonus 5: Lær at læse din baby bedre (Guide af Pernille Slot)

5 nemme trin til at læse din baby, lavet af Pernille Slot, der er ekspert i den al den kommunikation, der ikke sker med ord.

 

Bonus 6: E-kurset Graviditeten og den lille nye familie (kursus lavet af sexolog og parterapeut Maj Wismann)

Et online-kursus fra sexolog Maj Wismann i, hvordan du bevarer kærligheden OG holder gang i sexlivet (også selvom man er så træt, at man kunne stå op og sove!?)

Bonus 7: (Zoneterapi med Karen Venge fra Hjertekompasset)

Zoneterapeut Karen viser dig hvordan du med blide tryk kan afhjælpe maveproblemer og skabe ro i nervesystemet hos din baby.

 

Ret interessante bonusser, ikke sandt? Du får her garanti for spændende læsning og lytning lige præcis på det tidspunkt, der passer dig og resten af din familie. 

100% tilfredshedsgaranti uden dikkedarer.

Selvfølgelig giver vi dig pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.  Vores mission med at lave BæreuUniverset er at nå ud til så mange kvinder som muligt med budskabet: Hverdagen kan være så meget nemmere med bæredskaber, samtidig med at du gavner dit barns hjerne og nervesystem og jeres følelsesmæssige bånd via den fysiske nærhed. Vi ved, vi kan hjælpe. Og at hvis du følger vores undervisning derinde, så kan du komme godt i gang på meget kort tid. Men vi er på ingen måde interesseret i at tage penge fra dig, hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds. Derfor tilbyder vi dig pengene tilbage i op til 6 uger efter, du har meldt dig ind, hvis du oplever, at BæreUniverset ikke lever op til det, vi har lovet dig.

Det eneste vi kræver, er at du har arbejdet med alle tre moduler, har fulgt vores anvisninger, været aktiv og bedt om hjælp, hvis der er noget, der driller. Hvis det er tilfældet, så sender vi dig selvfølgelig dine penge retur. 

Få adgang til online undervisning, viden, fællesskab og svar på alle dine spørgsmål om under 2 minutter

Vi kan ikke understrege det nok. BæreUniverset er det frirum og vidensbank, vi selv havde brug for. I dag uddanner vi selv bærekonsulenter og har holdt workshops for rigtigt mange kvinder. Skulle vi selv starte et sted, ville vi starte her. 

 

Du får adgang til 

 • 3 moduler med undervisning
 • 6 stærke eksperters bonusmateriale. 
 • Og adgang til Danmarks hyggeligste og stærkeste bærefællesskab.
SlyngeSkolen ONLINE

Medlemskab måned for måned

Kom i gang med det samme.

For dig, hvor bæreredskaber skal være en fast del af hverdagen.

147,- 

Spørgsmål andre har stillet, før de tilmeldte sig

Hvor lang tid skal jeg bruge på at lære en bæreteknik?

Du kan lære de simpleste på under en halv time. Rygbæring – som er den sværeste – skal du måske bruge en time på. Du bruger nemlig den teknik, vi også bruger på vores LIVE workshops, hvor du først ser videoen, så følger du videoen samtidig og så bagefter underviser dig selv – så lærer du tingene hurtigere. Derudover er det også nemmere at lære noget, der er bygget op omkring nogle reelle trin. Så du behøver hverken have talent eller fornemmelse for at bære dit barn i et bæreredskab. Derudover opfordrer vi dig til at se vi videoerne og høre lydfilerne i modul 2, så du har helt styr på, hvad der er optimalt og hvorfor.

Kræver det noget særligt af min pc/mac?

Nej – du skal bare have en computer, Ipad, tablet eller lignende. Og du kan endda downloade videoer og lydfiler i appen, så du kan have det med på din smartphone.

Hvad er fordelen ved, at det er online?

Hvis du allerede har fået en baby, så VED vi, at du har nok at se til. Med SlyngeSkolen ONLINE - Klub Tæt på Hjertet ♥, kan du lære at bruge bæreredskabet, når baby sover en lur eller om aftenen, når der er ro på. Du kan se vores undervisningsvideoer, nøjagtig hvornår og hvor, det passer DIG!

Hvad nu hvis jeg så har den her ene baby, der bare ikke gider?

Vores erfaring er, at babyer gerne vil bæres. Det er et spørgsmål om at lære teknikken, være tryg og bruge et passende bæreredskab på en tryk og forsvarlig måde. Og alt det har vi bygget ind i SlyngeSkolen ONLINE - Klub Tæt på Hjertet ♥!

Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Hvis du følger vores anvisninger, er vi sikre på, at du kan. Vores erfaring er, at det handler om mangel på teknik og utryghed, når det ikke virker. Og begge dele får du styr på her. Og vi har valgt et format, hvor du har adgang til vores viden – netop fordi vi ved, at du kan stå med nogle særlige udfordringer eller en usikkerhed, der skal have mere end en video.

Skal jeg tage modulerne i den rigtige rækkefølge?

Som udgangspunkt ja! Hvis du på forhånd har valgt et bestemt bæreredskab, kan det være ok at springe modul 1 over. Men vi vil stærkt anbefale, at du lytter og ser modul 2 igennem, før du går til instruktionsvideoerne. Vi kan ikke tjekke det – så vi kommer ikke og hiver dig i ørerne. Men vi ved, det giver det bedste resultat – så det er vores anbefaling, at du følger vores anvisninger.

Andre medlemmer fortæller

Nu er det muligt for mig at ordne ting, som skal ordnes (aftensmad, oprydning, leg med den store, indkøb) uden at skulle bruge tid på at ‘putte’ (løbe frem og tilbage mellem soveværelset med en sut i hånden…), fordi jeg bare bærer mit yngste barn i ‘overgangsperioden’ mellem vågen og søvn, hvor det er pylret.

Jeg får kort sagt lavet flere praktiske ting og har også mere ‘armene fri’ til den store, hvilket giver en hverdag med ret så meget ekstra overskud.

Mor til 2

Deltager i BæreUniverset

SlyngeSkolen har en dejlig jordbunden måde at undervise på, og jeg følte mig tryg som elev og kommende mor.

Og alle potentielle bekymringer, om jeg mon kan gøre noget forkert ved at slynge mit barn, er væk.

Hanne Eriksen

Deltager i BæreUniverset

Viklen lever op til alle forventninger, og hvis Smilla kunne tale, ville hun råbe et højt huurraaa!!

Hun falder i søvn, mens jeg er i gang med at sætte hende i slyngen, og sover let et par timer i den, så jeg med rigtig god samvittighed kan spille spil med min store pige eller få lidt arbejde fra hånden.

Min ældste Freja nyder at få sin mors opmærksomhed i længere tid ad gangen - her i weekenden blev der både tid til at spille en masse spil og lege med perler, inden lillesøster igen gjorde krav på "mor".

Det er simpelthen bare så dejligt! 

Christina Mikkelsen

Deltager i BæreUniverset

Vi bruger cookies på hjemmesiden til at fremme din oplevelse. Du accepterer cookies ved at fortsætte på hjemmesiden  Læs cookie- og privatlivspolitik her