Hvem står bag Slyngeskolen?

Vi er 3 kvinder, der er helt vilde med vikler og fjollede med formidling. Vi har alle sammen taget slyngevejlederuddannelsen hos Nadia, så vi er rigtig godt klædt på til at føre Slyngeskolen videre.

Linda BendixLinda

Københavnerkvinden med fuld fart på. Lindas force er at hun altid ser muligheder i stedet for begrænsninger. Hun elsker at uddanne sig selv og andre, så livet og hverdagen bliver ligeså skøn som man drømmer om. Linda er udannet tjener, massør, kostvejleder, personlig træner og en masse mere som går ind under. Har altid gang 1000 ting og er fuld af energi og elsker at hjælpe hvor der er mulighed.

lineLine

Gæv midtjyde med ben i næsen og en præmaturbaby i viklen. Line er uddannet pædagog og arbejder i en børnehave. Hun har stor fokus på barnets naturlige udvikling og brænder for at give forældre, især til præmaturbørn, de bedste redskaber til at deres børn får de bedste udviklingsforudsætninger.

Sannesanne

Rødhåret, hurtigsnakkende bornholmer, der altid har vidst hun skulle bære sine børn. Sanne er uddannet biolog med speciale i formidling, men for tiden går hun hjemme med sine 2 børn på 2½ og 4½. Sannes force er at hun er meget kort og præcis i sine formuleringer.