fbpx

Jeg har nu et par gange holdt gratis online foredrag om slynger, hvor du undervejs kan stille spørgsmål. Det har været sjovt, fantastisk og overvældende – på den fede måde. Begge gange har langt over 100 kvinder meldt sig.

Her kan du se mig få minutter, før jeg går på.

Du kan læse her, hvad Lise, der var med i september, synes om det.

Lise skriver f.eks.:

Jeg “kom ind i” et forum hvor jeg kunne se et billede,af Nadia ved en.mikrofon, og en chat funktion ved siden af, hvor folk skrev ” Hej allesammen” og ” Godaften” – super hyggeligt. Jeg satte mig klar med headphones og begyndte at amme. 

I løbet af dette webinar kunne vi der deltog stille spørgsmål til Nadia. Det var virkelig en god oplevelse, og jeg blev så meget klogere

Du kan læse resten af hende blogindlæg om oplevelse ved at KLIKKE HER

Hvis du vil med næste gang og få svar på dine egne spørgsmål, kan du skrive dig op HER.

Og hvis du bare nu og her, har lyst til at se sidste webinar, kan du gøre det frit og kvit lige HER.

Vi bruger cookies på hjemmesiden til at fremme din oplevelse. Du accepterer cookies ved at fortsætte på hjemmesiden  Læs cookie- og privatlivspolitik her