fbpx

For et par måneder siden, fik jeg følgende mail fra Camilla:

Tusind tak for din hjælp og info. Jeg binder cross carry og er nu i stand til at malke ud med frida på mig. Jeg har en MEGET veltilfreds datter, mange tak for det 🙂

Hun havde forinden skrevet en længer besked, som du kan læse her:

Jeg har et spørgsmål jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg havde en fødsel, der var meget hård ved Frida og vi brugte en uge på neonatal hvor hun langsomt blev trappet ud af kuvøse, ilt og sonde, det har åbenbart gjort at hendes reflekser ikke er så gode, så hun har ikke været i stand til at sutte ved mig. I stedet malker jeg ud og giver hende det på flaske. Problemet er bare at hun vil være hos mig konstant, hun bor praktisk talt i sin vikle og bliver meget ked af det hvis jeg tager hende ud. Det vanskeliggør udmalkningen ret meget. Jeg har hende siddende foran både i vuggestilling og oprejst mave mod mave. Mit spørgsmål, efter denne lange smøre, lyder. Kan jeg sætte hende på en anden måde så jeg kan malke ud imens hun er ved mig, eller kan jeg investere i et andet bære aggregat som gør det muligt?

Og her er mit svar, som udløst Camillas glade mail:
Umiddelbart kan det godt lade sig gøre . F.eks. burde en ringslynge være ret god til formålet – du kan have din datter sidden oprejst et sted mellem din mave og hofte og malke ud fra dit andet bryst. Men der burde sådan set også være bærestillinger i fastviklen, der kunne du – for eksempel cross carry (som basalt set er et kryds ligesom strækviklen – bare uden den ekstra “lomme”. I oprejst stilling, burde du kunne få adgang til begge bryster fra “siden” Men det kommer selvfølgelig også andet på, hvordan du er bygget. Hvor stor din datter er etc. Og om du malker du ud ved begge bryster hver gang etc.

Vi bruger cookies på hjemmesiden til at fremme din oplevelse. Du accepterer cookies ved at fortsætte på hjemmesiden  Læs cookie- og privatlivspolitik her